SEP Europe Elektrotechniek

SEP

SEP is het eigen label van Schotman Elektro. Onder de naam SEP Europe brengen zij hulpmaterialen voor paneelbouw en elektrotechnisch verdelers op de markt, met bijvoorbeeld aansluitklemmen, railhouders, verdeelblokken, wartels, aftakblokjes. Daarnaast leveren zij een gestaag groeiende serie aardlekschakelaars en automaten in verschillende uitvoeringen. Voor SEP Europe werkt men continue naar uitbreiding en ontwikkeling van een geheel eigen compleet programma.

De NOVA serie van SEP Europe is speciaal ontworpen voor toepassing in de woning- en kleine uliteitsbouw tot 63A. Afgestemd en geschikt voor gebruik van modulaire componenten. De compacte moderne groepenverdeler is compleet en gereed voor montage.

SEP heeft bijvoorbeeld een eigen ontwikkeling op het gebied van smalle aardlekautomaten. Deze hebben een Ub- (werkingsspanning) van >= 40V. Dit in tegenstelling tot concurrenten die een werkingsspanning hebben van 70V - 90V.

Smalle aardlekautomaten zijn spanningsafhankelijke automaten. Omdat de grens van een veilige spanning bij 50V ligt, zijn de SEP automaten veiliger dan die van de concurrent.

LagewegGroep BV is verkooppunt van SEP. Klik hier voor de producten van SEP.

Bezoek onze partner websites

Gewiss groepenkasten installatieautomaten aardlekschakelaars kopen

GewissElektro.nl

GroepenKast bestellen

123GroepenKast.nl