Waarom zijn de systemen van AJAX betrouwbaar?
27 november 2020 
2 min. leestijd

Waarom zijn de systemen van AJAX betrouwbaar?

Er zijn natuurlijk tal van verschillende alarmsystemen op de markt waar jij uit kan kiezen. Zodat jouw huis of pand optimaal beveiligd kan worden. De vraag die je hier natuurlijk bij kan stellen wanneer je niet thuis bent in het wereldje van de alarmsystemen  is welke merken nou betrouwbaar zijn. Om het voor jou wat makkelijker te maken, hebben wij research gedaan. Zo hebben wij een merk uitgekozen die wij aanraden. Zoals de titel het natuurlijk al zegt, is dit het merk AJAX. In deze blog zullen wij uitleggen waarom dit merk boven de andere merken uitstijgt.

Producten van AJAX

AJAX is het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem van heel Europa. Dit merk is al meerdere keren in de prijzen gevallen voor bijvoorbeeld veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de systemen. Daarbij zijn alle systemen van AJAX ook gecertificeerd volgens de Europese Norm Grade 2. AJAX biedt een breed spectrum van beveiligingssystemen aan. Hierbij kan je denken aan inbraak, brand, overstroming- en buitenbeveiliging. Zo biedt AJAX voor iedere situatie wel een oplossing door middel van de integratie van één van deze systemen.

Ook zijn de systemen van AJAX eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld extra detectoren, camera’s en alarmen. Zodat je bijvoorbeeld bij uitbreiding van je huis of pand je geen zorgen hoeft te maken over je beveiligingssysteem. Om de systemen gebruiksvriendelijk te maken, heeft AJAX ook een applicatie ontwikkeld. In deze app kan je de belangrijkste activiteiten van jouw systemen beheren.

Zo kan je overal ter wereld configuraties van jouw apparaten beheren. Daarbij kan je ook de functie inschakelen waarbij je herinneringen ontvangt omtrent het in- en uitschakelen van alarmen en apparaten. Wanneer je bijvoorbeeld even niet thuis bent, kan je door middel van de app ook de prestaties van bijvoorbeeld de detectoren bekijken. En misschien wel het belangrijkste, je kan waarschuwingen door middel van sms-berichten, pushmeldingen of een oproep via de telefoon ontvangen bij eventuele gevaren.

Feiten rondom de producten van AJAX

De producten zijn gebouwd door middel van een combinatie van innovatieve technologieën en een functioneel ontwerp. Daarbij is er gebruik gemaakt van de beste componenten die beschikbaar zijn zodat er uiteindelijk een uitstekend en gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld is. Deze systemen zijn zo ontwikkeld dat je toestellen met het systeem kan verbinden tot op een afstand van 2000 meter. Wanneer de detectoren in jouw huis of pand iets vreemds opmerken, versturen de detectoren binnen 0,15 seconden een signaal naar de hub, welke bij gevaar melding geeft aan de alarmcentrale. Ook worden eventuele storingen direct geconstateerd, zodat hacking niet mogelijk zal zijn. En misschien wel het belangrijkste, de systemen van AJAX versleutelen de gegevens bij elke stap met een versleutelingsalgoritme welke een variabele licentie bevatten.

Ten slotte

Met deze blog willen wij jou adviseren omtrent de producten van AJAX. Zodat jij weet waar een uitstekend alarmsysteem allemaal toe in staat is. Wil je meer informatie over de producten van AJAX Security? Kijk dan op 123Groepenkast.nl!

Wij vinden het superleuk als je een reactie wilt achterlaten. Klik op de reactieknop onderaan deze pagina. Alvast bedankt!

Over de schrijver
Ricardo Lageweg is mede-eigenaar van de LagewegGroep en specialist op gebied van webshop & contentbuilding. Inmiddels heeft hij meer dan 250 blogs geschreven voor installo.nl, instructievideo’s opgenomen en verschillende webshops ontwikkeld en uitgebreid.
Reactie plaatsen