LagewegGroep B.V. = Informeren - Installeren - Leveren

De LagewegGroep bestaat uit de volgende activiteiten

Installo

Blogs en kennisartikelen

Technische Installatie Monteren

RegioInstallateur

Vakkundige Installatie Monteurs

Technische Installatie Webshop GroepenKasten

123GroepenKast.nl

Snelle levering van GroepenKasten

Gewiss groepenkasten installatieautomaten aardlekschakelaars kopen

GewissElektro.nl

Snelle levering van Gewiss producten

Installo

Blogs en kennisartikelen

Installatietechniek met een glimlach voor de particuliere klant en de zelfstandig professional.


LagewegGroep B.V. werkt als Installateur 2.0 binnen de installatietechniek volgens drie pijlers:

informeren (installo.nl), installeren (RegioInstallateur.nl) en leveren (webshops).


Het is onze missie om innovatief, onderscheidend en vooruitstrevend te zijn binnen de installatietechniek door online, transparant (in onze informatieverstrekking) en inzichtelijk te werken. Om de technische kennis op een hoger niveau te tillen delen we de beste tips en technieken via onze e-books, blogs, video’s en kennisbank op onze website.

Als basis binnen de LagewegGroep gebruiken we hiervoor vakmanschap, veiligheid en vertrouwen.

Techniek Kennis

Eigenaren van LagewegGroep B.V.

Luc Lageweg startte in 1991 in de installatietechniek. In 2013 is hij gestart met zijn eerste webshop in technische installatiematerialen. Datzelfde jaar schreef hij zijn eerste e-boek over het aansluiten van een groepenkast. Vanuit zijn passie voor de techniek publiceerde hij meerdere kennis artikelen met als doel om de technische vakkennis op een hoger niveau te krijgen. Te vaak ziet hij in de praktijk technische installaties die zijn aangelegd met een gebrek aan technische kennis. Door de kennis terug te brengen, samen met het vakmanschap van de RegioInstallateur wordt een betrouwbare, en bovenal veilige technische installatie opgeleverd. Tegenwoordig houdt Luc zich bezig met de ontwikkeling van de RegioInstallateur en Installo.


Ricardo Lageweg begon in 2017 als SEO specialist van de webshop 123GroepenKast.nl. Hij groeide door tot webshop specialist en is mede-eigenaar van de LagewegGroep.  Tegenwoordig houdt Ricardo zich bezig met de ontwikkeling van de webshops, content uitbreiding op Installo.nl (zowel online blogs als youtube video's).